Da jeg laget denne salaten, bannet jeg som en skomaker og gnisset tennene mine på grunn av smerte. Jeg skar meg to ganger mens jeg prøvde å fjerne steinen fra avokadoen. Er det mulig? Ja, det er det. Det skjedde så fort , plutselig følte jeg en underlig kløe og deretter en blodstrøm. Jeg var rasende fordi det ble mørkere ute, og jeg ønsket å fange dagslyset for å ta flotte bilder. Heldigvis klarte jeg å vinne løpet mot tid og ta flere bilder.
Oppsummering : Salaten var verdt et par kutt haha! 😉 Basilikum ga en god frisk smak, mango med cherrytomater ga søthet, rødløk med hvitløk ga skarphet, og avokado kjærtegnet ganen. <3
God appetitt!!! ?
Ingredienser:
- 2 modne avokadoer
- 1 mango
- 500 gram cherrytomater
- 1/2 rødløk
- 1 fedd hvitløk
- 3 stengler av fersk basilikum
- 2 ss olivenolje
- 2 ss sitronsaft
Fremgangsmåte:
- (1) Legg avokado på et skjærebrett og skjær den på langs rundt frøet, ta deretter de to halvdelene og snu en av dem.
Ha en kniv i avocado steien og trekk den ut med en roterende bevegelse.
Ta avokadokjøttet ut med en skje og skjær i terninger.
Legg mango på et skjærebrett og skjær den på langs rundt frøet, fjern frøet og deretter avokadokjøttet med en skje, skjær i terninger.
Skyll cherrytomatene under rennende vann og del i fire.
Skrell løken og skjær i små terninger.
Skrell hvitløksfeddet og klem gjennom hvitløkspressen.
Skyll stenglene av fersk basilikum og hakk.
Ha alle ingrediensene i en bolle og bland godt sammen.