Det er ikke lenger den tiden da cottage cheese ble spist bare som et tillegg til smørbrød. Du kan trylle fram veldig fine retter fra cottage cheese som pannekaker, ostekake, potetgull, etc.
Jeg bestemte meg for å trylle fram en proteinbombe i form av denne oppskriften.
Pannekakene blir veldig fluffy, myke på innsiden og gir et stort løft av energi.
Hvis du synes at pannekakene ikke er søte nok, så kan du legge til sukker, selv om jeg personlig synes at det er helt unødvendig. Søtt tilbehor som syltetøy eller banan gir nok sukker. ?
Oppskriften er for 10 pannekaker. 🙂
Ingredienser:
- 250 gram cottage cheese
- 2 dl havregrøt
- 5 egg
- 2 ss kakaopulver
- 2 ss honning
- 1 ts vaniljesukker
I tillegg:
- blåbærsyltetøy
- blåbær
- bringebær
- kokosolje til steking
Fremgangsmåte:
- (1) Ha alle ingrediensene i en bolle og bland dem til en jevn masse med håndblender.
Varm litt kokosolje i en teflonpanne.
Stek små pannekaker på middels varme til de begynner å boble, deretter snu og stek til brunet.
Server pannekaker med blåbærsyltetøy på toppen og pynt med blåbær og bringebær.