Havregryn med kokosmelk, skogsfruktjuice og andre ingredienser

Hva spiser du vanligvis til frokost? Smørbrød, eggerøre, yoghurt, cottage cheese eller kanskje havregryn?
Hvordan varierer du frokosten? Har du fatt nok av vanlig havregrøt kokt med melk eller vann?
Hva med havregryn kokt med kokosmelk og skogs fruktjuice? Jeg inviterer deg til å se på ingrediensene som brukes i denne oppskriften. 🙂

Ingredienser:

  • 100 ml havregryn
  • 150 ml kokosmelk
  • 100 ml skogsfruktjuice
  • 100 gram banan
  • 60 gram blåbær
  • 1 ss honning
  • 1 ts sitronsaft

 

I tillegg:

  • bringebær
  • blåbær
  • blanding av tørket frukt
  • kokosmasse

 

Fremgangsmåte:

  1. (1) Skrell bananen, skjær i skiver, legg i en bolle og legg til en spiseskje honning.
    Skyll blåbærene under rennende vann og legg i bollen med bananskiver og honning og bland med en håndblender til en jevn konsistens.

 

  1. (2) Ha havregryn, kokosmelk og skogsfruktjuice i en kasserolle og kok opp.
    Kok over lav varme i 2-3 minutter omrøring av og til.
    Tilsett blandingen med banan, blåbær og honning, og bland godt og hell over i en dyp tallerken.
    Pynt med bringebær, blåbær, blanding av tørket frukt og kokosmasse.

Legg igjen en kommentar