Jeg hadde bare to konnotasjoner av ordene » poteter til middag »: kokte hele poteter eller potetmos. Forresten jeg klaget ikke, fordi alt som moren min laget til middag var deilig og forsvant raskt fra tallerkenen. ?
Da jeg begynte å leve alene og eksperimentere mer med mat, oppdaget jeg at denne ordspråklige «potet til middag» ikke må være servert på bare to måter. Et av eksemplene er denne oppskriften. ?
Ingredienser:
- 1 kg poteter
- 1 persillerot (ca 100 gram)
- 2 røde paprikaer
- 1/3 bunt med gressløk
- 2 egg
- 50 gram smør
- 3 ss potetmel
- 1 ts hvitløkspulver
- 2 ts søtt paprikapulver
- 1 1/2 ts salt
- 1 ts pepper
I tillegg:
Fremgangsmåte:
- (1) Forvarm ovnen til 200 grader.
Smelt smøret i en liten gryte over lav varme.
Skrell poteter og persille.
Skjær paprikaene i to og fjern frøene.
Skyll alle grønnsakene under rennende vann.
Riv potetetene på de store hullene av et rivjern, skyll deretter grundig i kaldt vann og sil bort vannet.
Riv persillen og paprikaene på samme hullstørrelse hull av og legg til potetetene.
Hakk gressløken fint og ha i potetetene sammen med resten av ingrediensene.
Bland alle ingrediensene godt og krydr hvis det er nødvendig.
- (2) Sett et bakepapir på et stekebrett.
Form små koteletter av blandingen og ha dem på stekebrett.
Bak kotelettene i ovnen i ca 35 til 40 minutter.
- (3) Server med paprikasaus. 🙂
After study a couple of of the blog posts on your website now, and I actually like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website checklist and will be checking again soon. Pls try my web site as nicely and let me know what you think.
As soon as I found this internet site I went on reddit to share some of the love with them. eadeaeaceeaekdaf
This web site really has all the information and facts I wanted about this subject and didn’t know who to ask. gaafgbedddegdeka
Hello! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I really enjoy cfbecddabegdedda