Ingredienser:
- 1 kg rødbeter
- 1 potet
- 1 liten persillerot
- 1 løk
- 3 fedd hvitløk
- 1/3 purre
- 1,5 liter grønnsaksbuljong (eller 2 terninger grønnsaksbuljong per 1,5 liter vann)
- 2 stk laurbærblad
- 3 allehånde
- 1 ts merian
- 1 ss eddik
- salt og pepper til smak
I tillegg:
- 1 ss smør eller olivenolje til steking (det er opp til deg)
Framgangsmåte:
Skrell poteter og persillerot, vaske dem og skjær i terninger.
Skrell rødbeter og riv dem.
Vask purren og skjær tynne.
Skrell løken og skjær den i små terninger.
Ha løken i en i panne og stek til den blitt myk.
Tilsett poteten, persillerot og presset hvitløk.
Stek alle ingrediensene i ca 10 minutter.
Legg grønnsaker buljon, laurbærblad og allehånde i en gryte.
Vent til gryten begynner å koke.
Ta rødbetene merian og ingrediensene fra pannen og ha dem i gryten.
Kok suppen til alle grønnsakene er myke.
Ha til slutt i en spiseskje eddik og smak til med salt og pepper.
I am typically to running a blog and i actually appreciate your content. The article has actually peaks my interest. I am going to bookmark your site and preserve checking for brand new information.