Rødbete pannekaker

I hvilken form liker du best å spise rødbeter? Rå, kokt, bakt, eller som drikke? Jeg elsker å spise rødbeter i alle disse formene :)! Har du noen gang prøvd stekte rødbeter med løk og hvitløk? Mmmmm ………. yummy !!! Jeg anbefaler det !!! Dette er en av mine favoritter !!! Takk til rødbeter for at vi eldes saktere. Vi får et bedre immunforsvar og akselerert stoffskifte. Rødbeter avsyrer magen  vår og tar førsteplassen i kampen mot kreft!
Ikke glem at rødbeter er en naturlig Viagra;) Borinneholdet i rødbeter påvirker produksjonen av hormoner som er ansvarlig for seksuell lyst og libido 🙂 Så, kjære damer og herrer ….. Jeg anbefaler dere å spise rødbeter 🙂

Av denne oppskriften vil du få rundt 7 pannekaker.

 

Ingredienser:

Ingredienser til deigen:

  • 1 bete
  • 150 gram hvetemel
  • 200 ml melk
  • 2 egg
  • 2 ss olje
  • 1 flat ts bakepulver
  • en klype salt og pepper

Ingredienser til fyllet:

  • noen blader av frisk salat
  • 1 pakke med kremost hvitløk – 115 gram
  • 200 gram røkt laks
  • 250 gram mozzarellaost
  • 4 egg
  • 200 gram cherrytomater
  • salt og pepper til smak

I tillegg:

  • olje til steking

 

Framgangsmåte:

Kok rødbeter, la den avkjøles, skrell den og ha den deretter i en blender.
Mos rødbeter så den blir flytende.Hell den over i en bolle.
Ha i hvetemel, melk, egg, bakepulver, olje og en klype salt med pepper til smak.
Bland grundig alle ingrediensene.
Ha litt olje til stekepanne og varm det opp.
Stek pannekaker på begge sider.
Kok eggene hardkokt i saltet vann.
Skjær eggene i terninger.
Skyll bladene av frisk salat.
Skjær mozzarella ost og røkt laks i tynne skiver.
Tverrsnitt cherrytomater i fire deler.
Smør kremost på pannekaken.
Legg salat, mozzarellaost, røkt laks, egg, cherrytomater logvis på pannekaken.
Bruk en klype salt og pepper til smak.
Rull pannekaken sammen.

One thought on “Rødbete pannekaker

Legg igjen en kommentar