Panerte pangasiusfilet servert med salat og bringebær

Original kombinasjon av søtsalat med god krydret fisk som smelter i munnen. 🙂
Forberedelse av retten tar opptil 15 minutter. 🙂
Jeg tror du vil like denne oppskriften.

Ingrediensene som er gitt til fiskeglasuren, vil vare til nien få ganger.
Fra denne oppskriften får du bare en porsjonssalat.

 

Ingredienser:

  • 1 pangasius filet
  • 1 egg
  • 2 håndfull blandesalat
  • 1 liten gulrot
  • 5 cherrytomater
  • 60 gram bringebær
  • noen friske basilikumblader

Ingredienser til fiskeglasuren:

  • 2 dl mel
  • 2 dl strøkavring
  • 1 ts timian
  • 1 ts basilikum
  • 1/2 ts oregano
  • 4 ss paprikapulver
  • 1 ss ingefær
  • 2 ss hvitløkspulver
  • 2 ss salt
  • 1 ss pepper

Ingredienser til salatdressingen:

  • 2 ss kremfløte
  • 2 ss søt sennep
  • 1 ss honning

 

I tillegg:

  • olivenolje til steking

Fremgangsmåte:

 

  1. (1) Skyll pangasiusfileten og la den tørke på et håndklepapir.
    Bryt egget i en suppetallerken og visp det med en gaffel.
    Bland alle ingrediensene til fiskeglasuren godt sammen i en suppetallerken.
    Forvarm olivenoljen i en stekepanne.
    Dypp fisken i egget og deretter i fiskeglasuren.
    Stek til gyldenbrun på begge sider.

 

  1. (2) Skyll cherrytomatene og skjær dem i to.
    Skyll gulroten, skrell og skjær i tynne skiver med en potetskreller.
    Plasser salatblandingen med cherrytomatene, gulroten, bringebærene og friske basilikumblader på en tallerken.
    Bland alle ingrediensene til salatdressingen sammen og hell den utover salaten.
    Ha fisken på toppen av salaten.

 

 

Legg igjen en kommentar