Det er et flott alternativ til vanlige koteletter. Det er lett å lage dem og smaken er helt fantastisk. Jeg inviterer deg til å prøve ut oppskriften 🙂
Ingredienser:
- 100 g barley groats
- 250 g sopp
- 1 medium løk
- 1 fedd hvitløk
- 1 kube av sopp buljong
- 1 egg
- 2 ss potetmel
- 1 ts tørket dill
- 1 ss smør
- 1 ts soyasaus
- olje til steking
- salt og pepper til smak
Framgangsmåte:
Kok barley groats etter beskrivelsen på pakken.
Skjær løk og hvitløk i små terninger og stek dem i smør i panne over lav varme til det er myknet.
Vask sopp grundig, skjær i små terninger og legg i pannen med løk og hvitløk.
Legg i en kube av sopp buljong og kok til vannet fordamper .
Tilsett barley groats, krydre med en ts soyasaus og en klype salt og pepper til smak.
Satt pannen til side for avkjøling i cirka 10 minutter.
Tilsett egg, tørket dill og potetmel til den kalde barley groats .
Bland alt godt.
Varm oljen i en stekepanne .
Form små koteletter av blandingen ved hjelp av en skje.
Stek på begge sider.
På bildet kan du se koteletter med soppsaus og frisk dill 🙂